Rank: Membri Browser : Y!M : DanutSandor Mesaje : 11 Experienta : 23 Data de inscriere : 01/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in fata calculatorului ! Stare de spirit : calm Bara Warn :
| Subiect: [GHID]Cum Modificam Statutul Unui Player Mar Feb 01, 2011 8:01 am |
|
| Salut sunt Dan si va voi arata cum modificam statusul unui player(inclisiv tie) . Suntem Pregatiti: Primul Pas: Trebuie sa avem un server de Metin2 (care functioneaza) Si sa avem programul MYSQL(sau navicat) Al doilea pas : Ne conectam la server ne ducem in dreapta programului MYSQL si gasim common dam dublu click pe player sau ceva de genu (nu le mai stiu bine am facut acest tutorial cand aveam sv de metin2 dar cum nu mai am nu mai stiu denumirile) si cautam playerul pe care vrem sa il modificam si gasim HP,DEX si multe altele modificam cu cat vrem EXTRA PUTEM MODIFICA SI LEVELUL UNUI PLAYER PUTEM PUNE SI LVL-UL 600 INCREDIBIL.
Va multumesc de vizionare un +nu strica |
|
Rank: Administrator Browser : Y!M : alexu_ptm Mesaje : 189 Experienta : 363 Data de inscriere : 31/01/2011 Varsta : 39 Localizare : Bucharest Stare de spirit : Be Happy Bara Warn :
| Subiect: Re: [GHID]Cum Modificam Statutul Unui Player Mar Feb 01, 2011 8:15 am |
|
| |
|
Rank: Membri Browser : Y!M : DanutSandor Mesaje : 11 Experienta : 23 Data de inscriere : 01/02/2011 Varsta : 30 Localizare : in fata calculatorului ! Stare de spirit : calm Bara Warn :
| Subiect: Re: [GHID]Cum Modificam Statutul Unui Player Joi Feb 17, 2011 3:26 am |
|
| Multumesc administratorule |
|
Rank: Membri Browser : Y!M : adybr97 Mesaje : 62 Experienta : 131 Data de inscriere : 01/02/2011 Varsta : 27 Localizare : braila Stare de spirit : B3 H4ppY Bara Warn :
| Subiect: Re: [GHID]Cum Modificam Statutul Unui Player Vin Mar 18, 2011 10:44 pm |
|
| |
|
Rank: Membri Browser : Y!M : WintersFresh112@yahoo.com Mesaje : 5 Experienta : 7 Data de inscriere : 20/04/2012 Stare de spirit : I do my job ;) Bara Warn :
| Subiect: Re: [GHID]Cum Modificam Statutul Unui Player Vin Apr 20, 2012 10:16 pm |
|
| Interesant, multumesc!Insa serverul trebuie sa fie al tau adica al celui care schimba statutul? |
|
Rank: Membri Browser : Y!M : ionut_1744 Mesaje : 54 Experienta : 70 Data de inscriere : 11/05/2013 Varsta : 28 Localizare : Buzau Stare de spirit : Excelenta !! Bara Warn :
| Subiect: Re: [GHID]Cum Modificam Statutul Unui Player Sam Mai 11, 2013 4:36 am |
|
| Da Photography ca,sa poti schimba statutul cuiva trebuie sa fie serverul tau sa zic asa,sa avem acces la navicat sa dam gradul anume ...MOD,GM ...etc. |
|
Rank:
| Subiect: Re: [GHID]Cum Modificam Statutul Unui Player |
|
| |
|